Srušeni snovi Ariane Grande: Povratak “Victoriousa” postao gotovo nemoguć!

Prethodne godine Ariana Grande i čitava ekipa serije “Victorious” pričali su nam koliko žele da snime novu sezonu ili makar film, a tu nadu je delio i autor serije, Dan Schneider. Međutim, stvari su se sad izmenile i to ne na dobar način!

Naime, kako je saopšteno, Dan će posle čitavih 10 godina napustiti Nickelodeon gde se “Victorious” emitovao! “Nakon brojnih razgovora, Nickoledon i Dan su odlučili da ne produže saradnju”, stoji u pisanom saopštenju. Ovo je veliki gubitak za ovaj dečiji kanal kad znamo da je on autor serija kao što su Drake & Josh, Zoey 101, Sam & Cat i naravno, iCarly.

Teoretski, “Victorious” i dalje može da se snima jer megazvezda kao što je Ariana Grande uvek predstavlja nešto što je zanimljivo raznim televizijama. Ipak, činjenica je da će okupljanje sad biti teže nego ranije!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dominacija: Čak osam nominacija za Selenu Gomez i Justina Biebera na Teen Choice Awardsu!

6 thoughts on “Srušeni snovi Ariane Grande: Povratak “Victoriousa” postao gotovo nemoguć!

  1. neeeeee,nisu saamo njeni snovi sruseni nego snovi svih koji obozavaju ovu seriju…..

  2. famozo poslala sam vam moju instagram stranicu na mail .
    instagram se zove arianaofficials

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.