Za njen rođendan: Razišli se Cheryl i Liam Payne!

Već ko zna koliko dugo pričalo se o tome da veza Liama Paynea i Chery ne funkcioniše, ali par je to stalno demantovao i u praksi pokazivao da je sve u redu. Taman u momentu kad su ih čak i tabloidi ostavili na miru, njih dvoje su saopštili da je kraj!

“Cheryl i ja smo tužni što moramo da objavimo da idemo različitim putevima. Bila je ovo teška odluka. I dalje se volimo kao porodica. Bear je naš svet pa vas molimo da poštujete našu privatnost dok pokušavamo da se zajedno izborimo sa ovim”, napisao je Liam. Interesantno, ovo saopštenje došlo je tokom vikenda kad je pevačica proslavljala svoj 35. rođendan, a svima je bilo vrlo upadljivo to što prvi put nije bilo čestitke od Liama!

Sad ostaju nagađanja zbog čega se sve ovako završilo, ali najverovatniji razlog to što Cheryl nakon dva propala braka više nije padalo na pamet da se udaje, ni po koju cenu. “Liam jako voli svog sina na pa je hteo da se oženi sa Cheryl, jer je mislio da je to pozitivan korak”, piše E! Online. “Međutim, ona ne misli na taj način, što je on video kao odbijanje”. Najteže je sigurno bebi Bearu jer će svoje roditelje od sad vrlo retko viđati na istom mestu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

3 thoughts on “Za njen rođendan: Razišli se Cheryl i Liam Payne!

  1. Baš mi je žao!😭😭 ali najvažnije je da su svi sretni i nadam se da će se pobrinuti za Beara koji se nadam da će viđati oba roditelja dovoljno 🤞🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.