“Transfer blama”: Tom Hiddleston ismevan zbog majice posvećene Taylor!

swift-t

Svet ne može da dođe sebi kad je reč o Taylor Swift i Tomu Hiddlestonu. Iako se pre samo dva meseca uopšte nisu ni poznavali i čak su bili u stabilnim vezama, danas su stvari otišle u drugu krajnost koja deluje pomalo nestvarno!

Taylor i Tom zajedno su proveli američki praznik Dan nezavisnosti ali mnogo pažnje izazvalo je to što je Tom na sebi imao majicu na kojoj piše “Ja volim Taylor Swift” kao i lažnu tetovažu sa crvenim srcem u čijem sedištu je slovo T.

Međutim, niko ovo ne smatra simpatičnim i poručuju Tomu da su zbog njega doživeli nezapamćeni transfer blama. “Tom i Taylor šalju svima u krugu od 8000 kilometara transfer blama”, “Videla sam sliku na kojoj Tom nosi majicu ‘Volim Taylor Swift’ i upravo sam umrla koliko je to jadno” ili “Tomu sad ostaje samo da se pojavi u njenom spotu i na kraju promeni ime u Taylor Swift” samo su neki od hiljade komentara na Twitteru. Zaista, ne sećamo se da smo ikad videli momka koji na sebi majicu posvećenu svojoj devojci, kao da i bez toga svima nije jasno da su njih dvoje zajedno. Da li i vama ova veza deluje sve čudnije?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Troye Sivan i Sky Ferreira podržali Taylor!

3 thoughts on ““Transfer blama”: Tom Hiddleston ismevan zbog majice posvećene Taylor!

  1. Romatika, pa sta? A i neki ljudi bas ne mogu da vode svoje zivote nego ga ismevaju … Jadno je to sto oni rade, ne to sto on radi… Zeli da je iznenadi, ulepsa dan…. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.