“Ona misli da treba da mu je čast što joj je dečko”: Kriza Taylor i Toma je stvarna?

tom-hiddleston-taylor-swift

Tom Hiddleston i Taylor Swift neko vreme nisu viđeni zajedno pa medijima već danima kruže glasine da nije baš sve u redu i da je početnu period totalne zaljubljenosti iza njih!

Kako prenosi Radar Online, Tomu postaje vrlo neprijatno jer je u vezi sa muzičarkom. “Teško mu je da podnosi kad ga svi ismevaju i poručio je Taylor da je kraj ako ona ne promeni svoje ponašanje”, priča jedan izvor. “Sve se pretvara u šaradu a njemu je dosta da joj izigrava pratnju.”

Navodno, Tou je dosta da trčkaranja za Tay kad god on a pucne prstima. “Zaista mu je dosta svega a Taylor smatra da bi on trebalo da bude srećan jer mu je dozvoljeno da se kupa u njenoj slavi.” Može se zaista reći da Taylor i Tom više nisu svuda zajedno ali za ovakve zaključke možda je ipak prerano.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Taylor i Tom: Romansa u brojkama!

3 thoughts on ““Ona misli da treba da mu je čast što joj je dečko”: Kriza Taylor i Toma je stvarna?

  1. Omg, Tay je u pravo. Da budes u vezi sa takvom svetkom dzvezdom i jos da se bunis… ;'3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.