Tom Holland konačno staje na kraj glasinama o vezi sa Zendayom!

Od početka njihove glumačke saradnje, Toma Hollanda i Zendayu pratile su glasine o njihovoj navodnoj vezi. Zendaya se pre par godina oglasila i rekla da su njih dvoje samo prijatelji, međutim u isto vreme se oglasio i insajder blizak njima dvoma i rekao da između njih definitivno postoji nešto.

Na kraj glasinama konačno je stao Tom u nedavnom intervju za časopis Elle, gde je rekao kako oni nisu zajedno i da je trenutno slobodan. Na radost naše ženske publike, takođe je rekao da je definitivno spreman za ozbiljnu vezu i da traži pravu devojku za sebe .

Toma i Zendayu možete gledati već za nedelju dana u novom nastavku filma Spider Man – Far From Home, koji su, između ostalog, snimali i svuda po Evropi. Posle planetarnog uspeha Avengers – Endgame filma u kome Tom takođe glumi Spider Mana, novi film trebalo bi da ispuni očekivanja koja verna publika polaže, kako u Toma, tako i u sam kvalitet i jedinstvenost Marvel filmova.

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zendaya poručuje matorcima: Ne potcenjujte nas samo zato što smo mladi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.