Neko se izlanuo: Da li Zendaya već jako dugo nije iskrena prema nama?

Misterije univerzuma su brojne – od toga kako je nastao svet, kako je nastalo vreme i šta je bilo na početku svega. Možda ne u tom rangu, ali već jako dugo niko živi ne može da razume kakav je odnos Zendaya i njenog kolege iz “Spiderman” filma, Toma Hollanda.

Zendaya do vesesti insistira na tome da su njih dvoje najbolji prijatelji, ali njihovo ponašanje često izlazi van tog okvira. Da Zendaya možda nije iskrena govori nam to što je sad rekla mama njene drugarice sa Disneya, Skai Jackson. Mama čije je ime Kiya Cole tako je komentarisala sliku Zendaye i Toma na Instagramu, a na jednoj raspravi o tome jesu li njoj dvoje zajedno, ona je rekla, “Da, istina je. Samo su su pritajili na neko vreme.”

Interesantno, Kiyin komentar je ubrzo nestao, a ona se kasnije oglasila rečima da je navodno bila hakovana i da je nju u stvari baš briga ko je sa kim u vezi ili nije. Nama se čini da su velike šanse kako nikakvog hakovanja nije bilo, već je ona rekla nešto što ne sme. I da su njih dvoje zajedno, teško nam je da se ljutimo na Zendayu jer želi da stvari drži podalje od javnosti. Doduše, u poslednje vreme ona više i ne govori kako su njih dvoje drugari, već oboje izbegavaju da definišu svoj odnos.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dopada li vam se nešto? Zendaya predstavila svoju modnu kolekciju!

2 thoughts on “Neko se izlanuo: Da li Zendaya već jako dugo nije iskrena prema nama?

  1. Jako mi je drago zbog njih! Ja takodje mislim da nije u pitanju nukakvo hakovanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.