Tini zakazala još jedan promo događaj u Evropi, ali za nas je izgleda prekasno

Martina Stoessel zakazala je za 13. septembar promotivni nastup u Berlinu, ali upravo to nam govori da su i uz najbolju volju i nadljudske napore, šanse da ona dođe u makar jedan grad u regionu na minimumu. To je prava šteta jer ono što Tini priprema za fandom deluje fantastično!

Naime, Tini će u glavnom gradu Nemačke imati nastup za manji broj fanova gde će izvesti akustične verzije svojih hitova, a fandom će imati priliku da se fotka sa njom i postavlja joj pitanja! Kad imamo u vidu da je ovo jedini nastup u tako velikoj zemlji, kao i da je Tini pre toga zakazala samo slične događaje u Italiji i Španiji, jasno je koliko nerealno deluje da bi mogla doći kod nas.

Pritom, promotivni događaji nisu nimalo interesantni organizatorima jer su po pravilu mali i besplatni, pa pronaći nekog ko bi nam pomogao da se to desi deluje kao nemoguća misija. Famoza ostaje otvorena za sve vaše predloge, ali u ovom momentu ne vidimo način kako da nešto promenimo.

Autor: Famoza.net 

Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Tini zakazala još jedan promo događaj u Evropi, ali za nas je izgleda prekasno

  1. Famozo, znate li koji je datum za Italiju I kada ce objaviti ostale drzave za promo-turneju?

  2. Možemo joj poslati poruke u dm na instagramu svi iz famoze i pitati neke druge portale za pomoc, staviti na stori #BalkanisredyforTini i mozda odgovori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.