Lana Del Rey se brani nakon navodnog “napada” na Camilu Cabello!

Camila Cabello je na svom Instagramu objavila interestantan dvominutni video u kome priča o tome šta za nju trenutno znači ljubav. Priča o značenju poljupca i dodira, skrivenim željama, uzbuđenju i sreći. I mnogi su ostavljali pozitivne komentare ispod videa, od fanova do poznatih ličnosti, ali komentar Lane Del Rey je iznenadio mnoge.

Lana je ispod videa napisala “Dođavola”, što fanovi nisu znali kako da protumače. Ne nužno ružna reč, može se koristiti i kada je nešto zaista dobro ili zaaaaaista loše. Videvši da su svi zbunjeni, Lana je ostavila još jedan komentar, u kome definitivno razjašnjava da potpuno podržava koleginicu Camilu “Mislila sam dođavola u pozitivnom smislu. Kao da je stvarno dobro”.

Iznenadilo bi nas da je obrnuto jer je Lana ipak vrstan tekstopisac, a njene pesme odlikuju ogoljeni, emotivni i pažljivo birani stihovi, pa bi Camilino delo trebalo da je zaista oduševi jer sadrži vrlo slične elemente.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Milica je svoj prvi kviz posvetila Lani Del Rey!

3 thoughts on “Lana Del Rey se brani nakon navodnog “napada” na Camilu Cabello!

  1. Srecan 18-ti rodjendan Tiks!🎉🎂🎈💎
    Zelim ti puno srece u zivotu,ljubavi, skoli, svemu! Ti si stvarno uvek bila divna, za ove 4 godine koliko znam za tebe skoro da se uopste nisi promenila. Zelim ti puno srece i lepih momenata u ovom novom razdoblju tvog zivota!
    Sve najbolje 🎂🎈🎉🎉🎉🎉🎀🎁❤❤❣

    1. Hvala ti puno! Nisam očekivala da ovde ima ljudi koji me prate odranije, pa mi je jako drago da vidim da vas još ima tu negde 🙂 Zanima me baš kako si se setila mog rođendana haha 🙂 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.