Tini danas najavila svoj nastup pa odgovara na pitanja koja je poslala Famoza!

Martina Stoessel stiže sve! Pevačica i glumica je doputovala na naš kontinent, tačnije u Madrid gde će biti deo velikog Music Experience festivala.!

Kako će tačno izgledati nastup Tini ne znamo, ali u pitanju verovatno nije klasičan koncert, već nastup dužine od oko pola sata ili nešto više, gde nas očekuje miks novih i starih pesama. Iako smo informacije da je nastup danas, Tini je zapravo imala samo intervju, o čemu ćemo pisati u posebnoj vesti.

Na našu radost, od Tini tima dobili smo ne samo potvrdu da je Martina dobila vaša i naša pitanja za intervju, već da će na njih brzo odgovoriti, već tokom svog boravka u Madridu, odnosno kad završi sa festivalskim nastupom. Baš se radujemo tome, pogotovu jer su Tinisti ponovo živnuli u poslednje vreme. Upravo od ponašanja fandoma zavisi da li ćemo se boriti da nam Tini dođe naredne godine na turneji, jer ne vredi da ubeđujemo organizatore da dovedu nekog ko im neće doneti makar minimalnu zaradu.

Autor: Famoza.net
Foto: Facebook/RTVE

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lajt šou! Konačno možemo da vidimo kako izgleda scena na "Got Me Started" turneji! (video)

8 thoughts on “Tini danas najavila svoj nastup pa odgovara na pitanja koja je poslala Famoza!

  1. Jeeeeeeeeeeeee…. nadam se da je bar jedno moje pitanje u tom setu pitanja za Tini…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.