Little Mix o saradnji sa BLACKPINK: “Samo čekamo odgovor u DM!”

Little Mix i BLACKPINK su dva benda sa neverovatnim glasovnim sposobnostima i scenskim nastupima, a LM su i ranije izrazile želju da sarađuju sa poznatom KPop grupom. Jade Thirlwall je ranije ove godine bila na njihovom koncertu i time pokazala koliko voli devojke iz BLACKPINK.

Little Mix su sada ponovo upitane da li bi sarađivale sa poznatim bendom i da li su dogovori oko saradnje već počeli. Na pitanje da li se saradnja bliži realizaciji, Jesy je tiho rekla: “Ko zna?” Jade je dodala: “Možete li zamisliti plesnu rutinu? A tek kostime!” U pokušaju da se ne odaje previše Jesy je dodala: ​​”Postoji toliko puno ljudi sa kojima želimo da sarađujemo.” A Jade se na to nadovezala: “Da, samo čekamo povratak DM-a.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Little Mix: Bez obzira na sve, ponosne smo na saradnju s Britney Spears!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.