Tini Stoessel pozitivna na korona virus!

Još jedan novi slučaj virusa Covid-19. Mlada argentinska pevačica Tini Stoessel je pozitivna na korona virus. Ángel de Brito je to objavio putem svog Twitter naloga, a istu stvar je potvrdila pevačicina porodica. Tini se za sada oseća dobro i nema nikakve simptome, a trenutno je u izolaciji.

Ángel de Brito je na svom Twiter nalogu potvrdio da je Tini Stoessel pozitivna na korona virus. U istoj poruci je objasnio da je mlada pevačica dobro i da je izolovana u Buenos Ajresu. Saznajemo i da je ovu informaciju potvrdio kod njenog oca, jer se sve vreme spekulisalo da je pevačica pozitivna. Međutim, ispostavilo se da su glasine tačne.  

Sve što se za sada zna, jeste da Tini Stoessel nema nikakve tegobe i da se sasvim dobro oseća. “Trebalo je da putuje u Evropu narednih nekoliko dana pa je uradila test i rezultat je pozitivan. U Buenos Ajresu je mirna”, dodao je Ángel. Želimo joj brz oporavak.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Suze ide same: Prepun teatar na početku Tinine južnoameričke turneje, Cande i Mechi pevale "Te Creo"

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.