Lisa (BLACKPINK) pozitivna na korona virus

Lalisa Manoban, globalna megazvezda koja nastupa kao Lisa u kpop grupi Blackpink, pozitivna je na korona virus. YG kompanija napomenula je da je Lisa u dobrom stanju i da nema nikakve posebne simptome nakon što je u sredu testirana na virus Covid 19. Inače, sve četiri članice grupe Blackpink su potpuno vakcinisane.

Njene koleginice iz benda  – Jennie, Jisoo i Rosé bile su negativne na virus, rekla je producentska kompanija YG Entertainment u saopštenju poslatom e-poštom u četvrtak. Producentsko osoblje benda, obezbeđenje i poznanici takođe su bili negativni, rekao je YG, dodajući da su sve četiri članice grupe vakcinisane protiv korona virusa. “Kompanija i naši umetnici posebnu pažnju posvećuju našem zdravlju i bezbednosti kroz redovne preventivne testove“, YG je izjavio. „Želimo Lisi brz oporavak i nastavićemo da iskreno sarađujemo sa epidemiološkim istragama zdravstvenih vlasti i preduzimamo sve moguće mere da sprečimo širenje virusa.”

Rosé je, navodno, otkazala svoje predstojeće javne nastupe i ušla u karantin. YG je kasnije u svojoj izjavi primetio da pevačica nije klasifikovana kao bliski kontakt.  Lisa je najnovija kpop poznata ličnost koja je pozitvno testirana na Covid 19 poslednjih meseci. Ranije ove godine, JinJin iz benda ASTRO i Gahyeon iz Dreamcatcher su takođe bili pozitivni na korona virus, što je dovelo do toga da njihove grupe uđu u karantin.

Pročitajte još  BLACKPINK potvrdile brz povratak na scenu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lisa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.