Leži na intenzivnoj nezi: Otac Tini Stoessel podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog unutrašnjeg krvarenja!

Argentinska pevačica Tini Stoessel proživljava teške trenutke zbog delikatnog zdravstvenog stanja njenog oca Alejandra Stoessela, koji je morao biti hospitalizovan i podvrgnut hirurškoj intervenciji zbog unutrašnjeg krvarenja. Novinar Ángel de Brito, voditelj argentinskog programa „LAM“, preko svog Twitter naloga izneo je detalje o tome šta se dogodilo.

„Nakon što je otpratio ćerku u Boliviju, ove srede je osetio jake bolove u stomaku i hitno je otišao u bolnicu (Sanatorio La Trinidad)“, naveo je u izjavi, a zatim dodao: „Tinin otac ima probleme hematološke prirode, što je dovelo do unutrašnjeg krvarenja. Operisan je te srede i juče ponovo”, objasnio je i završio rečima da je već u procesu oporavka: “Na intenzivnoj je nezi i u pratnji dece i supruge”, rekao je on.

S obzirom da se njegovo zdravstveno stanje poboljšava, Tini će bez brige moći da nastavi sa svojom turnejom. Inače, nastupala je u Boliviji, tačnije u Tariji, Kočabambi i Santa Kruzu i fascinirala obožavaoce izvedbom svojih najvećih hitova.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Tini or life? Tini because she is my life.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.