Tini Stoessel o novom albumu: Okrenuta sam ka latino ritmovima, nikad se ne zna šta je sledeće!

Tini već duže vreme najavljuje svoj drugi album, a kako ističe on se razlikuje od prvog albuma po tome što se ona sada okrenula ka svojim latino korenima!

Martina još jednom ističe da je veoma srećna što je imala priliku da snimi pesmu “Princesa” sa kolumbijskom pevačicom Karol G, zato što obično pesme u regeton stilu snimaju muški izvođači. Pevačica otkriva da sluša sve stilove muzike, a posebno izdvaja Rihannu, Beyonce, Ricky Martina, Amy Winehouse, Michael Jacksona i mnoge druge. “Na prvom albumu imala sam priliku da eksperimentišem sa pop muzikom, ali ja sam pre svega Latina i želim da se oprobam u regetonu uz koji sam odrasla,” priznaje ona. “Možda sledeće godine želim da probam nešto drugo, ne znam. Danas umetnici imaju ogromnu fleksibilnost i zato se možemo ujediniti i naći u razlikama,” dodaje Tini.

Osim različitog muzičkog stila, Tini ističe da nikada nije imala pritisak u stilu oblačenja i da je uvek bila slobodna da izgradi svoj stil i karakter. “Majka mi je uvek dopuštala da budem slobodna, pa sam prošla kroz različite faze – imala sam plavu i crvenu kosu, pokušala sam sve što sam želela, međutim nakon 17 godine počela sam da pronalazim i slušam sebe,” priznaje Martina. Tini ističe da joj sada najviše odgovara da bude prirodne boje kose i običnih majici, odnosno da bude u potpunosti prirodna.

Pročitajte još  Tini, Ariana i Taylor: Predstavljamo vam kalendare za 2019. godinu!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

9 thoughts on “Tini Stoessel o novom albumu: Okrenuta sam ka latino ritmovima, nikad se ne zna šta je sledeće!

  1. Meni su sve njene pjesme odlične i svaka je lijepa na svoj način. Dobro se snalazi i kod pop i kod Latino ritma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.