Martina Stoessel otkriva detalje o trećem albumu!

Tini je u intervjuu za Hoy Corazon otvorila dušu o svojoj vezi sa Sebastianom Yatrom, sudbini filma “The Diary”, “Violetta” danima, seriji koju snima za novu globalnu platformu, ali nije izostala ni priča o aktuelnoj turneji i narednom albumu koji će nam predstaviti u toku ove godine sa nizom već poznatih pesama koje smo imali da čujemo u toku prethodnog perioda i među kojima se nalazi mnoštvo dueta na španskom jeziku.

“Ja sam u čistom muzičkom odrastanju. Ohrabrena sam svetom latino, regeton i urbane muzike. Srećna sam jer je ljudi prihvataju veoma dobro i zato što sve više i više žena se prepušta latino muzici. To je kako se ja sećam da sam odrasla uz May i Rickyja (duo sa kojima je snimila aktuelni singl “Recuerdo”), pesma koja će se naći na mom trećem albumu, kao što je “Fresa” oborila mnoge rekorde u Argentini. Marina je upitana i da li ima datum izlaska trećeg ostvarenja, na šta ona za sada ima negativan odgovor. “Pa, sigurno dolaze meseci kada ćete biti u mogućnosti da upoznate ceo album. Biće kombinacija regetona koji je veoma senzualan, poneki mračan i bez prekida u strofama kao ranije. Napravljeno je dosta muzike za ples na koncertima, ali biće i drugih stilova na albumu,” otkriva Tini.

Tini otkriva da dok komponuje muziku razmišlja i kako će je predstaviti na sceni, međutim to nije uvek slučaj. Konstatovano je i da je čitav niz koncerata zakazan u Evropi rasprodat, na šta pevačica zadovoljno potvrđuje to uz naglasak da je završetak tog dela turneje 11. marta u glavnom gradu Španije, Madridu, nakon čega će čitavu turneju zatvoriti nastupom u rodnoj Argentini 14. marta. “Posetiću osam zemalja, od kojih je kraj 11. marta u teatru Joy Eslava u Madridu sa rasprodatim kartama. Veoma sam srećna, jer znam da je to veoma važan teatar u Madridu i bila sam veoma uzbuđena jer je sve rasprodato za par dana. Živim svoj san,” zaključuje ona.

Pročitajte još  Tini o ulozi sudije u "The Voice": Iskrena sam i dopuštam da me srce ponese!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Martina Stoessel otkriva detalje o trećem albumu!

  1. Najveci uspeh za nju bi bio da uspe u Severnoj Americi i nadam se da hoce, jednog dana, ali ipak bih volela da se malo vise okrene Evropi, jer je i tamo, u pojedinim zemljama, prilicno popularna! Ovde, kao i u Argentini, ima fanove koji bi sve uradili da je upoznaju!

  2. Aaaaaa Koliko voliiiim Tiniiii! Potpuno ne vezano za vest, ali morala sam da podelim sa Vama…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.