Tini Stoessel o svom novom albumu: Uradila sam ga na svoj način, nije važno šta drugi govore!

Pravljenje albuma je vrlo komplikovan proces u koji su uključene na desetine ljudi, ali Martina Stoessel kaže da je ona imala glavnu reč na ovom projektu, pa da nije htela da sluša savete drugih već ga je oblikovala po svojoj želji.

“Odrastala sam uz latino muziku, pa kad sam odlučila da radim na svom drugom albumu, rekla sam sebi ‘Uradiću to, bez obzira šta drugi kažu’. Htela sam da živim život ne pitajući se šta bi bilo kad bi bilo. Na albumu ima svega, od latino ritmova, do balada, regea, elektronike. Htela sam da eksperimentišem i srećna sam postignutim rezultatom. Mnogo sam odrasla i naučila ove godine”, kaže Tini.

Upitana koji joj je omiljeni muzički stil, Tini kaže da joj je stvarno teško da bira. “Sve zavisi od momenta i situacije, ja jednostavnoe ne želim da ostanem zarobljena u jednom žanru. Volim da iskusim sve. Prilaze mi ljudi i kažu mu da nisu očekivali da pevam to i to, ali ja se zaista osećam komotno i želim da publiku približim tim iskustvima koja smatram spektakularnim”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Na predlog Famoze i V-lovera: "Tini" album stigao u Srbiju, uskoro u prodaji!

3 thoughts on “Tini Stoessel o svom novom albumu: Uradila sam ga na svoj način, nije važno šta drugi govore!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.