Tini Stoessel gostovala u Fans En Vivo, otkrila nove detalje o albumu i odgovorila na pitanje o Karol Sevilli!


Tini nastavlja sa promovisanjem svog novog singla “Princesa” gostujući po raznim emisijama u Argentini, pa je ovog puta na redu bila emisija Fans En Vivo koju ujedno vodi i njena prijateljica iz “Violette” Candelaria Molfese!

Cande je bila veoma srećna što će opet imati priliku da vidi svoju prijateljicu i koleginicu Tini Stoessel što je doprinelo da u emisji i samom studiju bude veoma opuštena atmosfera. U ovoj emisiji fanovi su imali priliku da postavljaju pitanja Martini putem Twittera uz odgovarajući heštag, a fanovi sa najviše sreće imali su priliku da dobiju i odgovor na pitanje. Pitanja su stizala iz različitih delova sveta, a većina njih bila je vezana za Tinine buduće planove, odnosno album koji Tinisti već duže vreme očekuju i na koje je Tini dala delimičan odgovor.

Tini je otkrila da album možemo očekivati sredinom ove godine, kao i da je jedna pesma na njemu veoma posebna za nju, jer govori o ljubavi i distanci, odnosno ono što možemo odmah zaključiti da govori o njenoj vezi sa Pepeom. Fanovi nisu izostavili ni pitanje u kakvim je odnosima sa Karol Sevillom, na šta je Tini odgovorila: “Istina je da nisam imala priliku da je bolje upoznam, ali bilo je sjajno gostovati na snimanju “Soy Lune” gde sam imala priliku da budem sa ljudima koje već dugo znam.” Martina ni u ovoj emisiji nije izvela pesmu “Princesa” uživo, ali je Cande i Lizarda, drugog voditelja, učila plesne korake iz spota i dodala je da ćemo uskoro biti u prilici da pogledamo kako je bilo na snimanju spota “Princesa” čiji će se video naći na njenom youtube kanalu.

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza music chart #127 - Glasajte za pet pesama koje volite, jednom dnevno

7 thoughts on “Tini Stoessel gostovala u Fans En Vivo, otkrila nove detalje o albumu i odgovorila na pitanje o Karol Sevilli!

  1. Album će onda tek u 6. mjesecu?? Baš sam tužna jer je Tini cijelo vrijeme govorila kako je to jako blizu, a to je 2. mjeseca

  2. Jedva čekam vidjeti kako su radili spot jer su mi to jedni od najdrazih videa na njenom kanalu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.