“Tek se upoznajemo”: Martina Stoessel u vezi sa Pepeom Barrosom!

Cpm-TIyWYAItK7D

Martina Stoessel je u ponoć po našem vremenu gostovala u šou “Fans En Vivo” gde je na opšte iznenađenje otkrila kako joj Pepe Barroso nije samo momak u spotu za “Great Escape” već i u stvarnosti!

Čim se spot pojavio, fandom je odmah krstio njihovu vezu kao “Pepini” iako se činilo da su se njih dvoje nakon snimanja razišli i da je u pitanju bila samo profesionalna saradnja. Međutim, kad je ta tema došla na red u šou, Tini je poručila kako njih dvoje pokušavaju da se bolje upoznaju što je najbolja potvrda da su nešto više od prijatelja!

Tini doduše nije direktno poručila da su njih dvoje u vezi ali to nije ni demantovala pa je prilično jasno da su oni tek na početku i da se sigurno neće pojavljivati u javnosti dok ne budu sigurni da su jedno za drugo!

Nažalost, tema razgovora nisu bili koncerti niti je odgovoreno na pitanje nekog od naših Tinista ali šou je i dalje bio veoma zanimljiv, pogotovu što je sa Martinom bila i Candelaria Molfese sa kojom se sve vreme držala za ruke a Tini je otpevala i nekoliko pesama poput “Siempre Brillaras” ili “Lo Que tu Alma Escribe “. Kompletnu emisiju možete pogledati na linku ispod!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Dan koji nikad neću zaboraviti": Milla nam piše svoje utiske sa koncerta Tini u Beču!

6 thoughts on ““Tek se upoznajemo”: Martina Stoessel u vezi sa Pepeom Barrosom!

  1. I kada su je pitalo ko je izabrao Pepea za snimanje spota Tini je rekla da je to bila ona! ♥

  2. Bas su slatki zajedno.Meni je ovo bas lepo.Kad nije moguce da bude sa Jorgeom neka bude sa nekim njeno godiste.Predivni su

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.