Niall i Harry viđeni zajedno prvi put posle dužeg vremena!

Fanovi One Directiona na twitteru su poludeli nakon što je osvanula slika Harryja i Nialla, koji su uslikani jedan do drugoga u Londonu, na koncertu benda Eagles!

Uzbuđeni fan objavio je ovu sliku uz reči “OMG OMG Niall i Harry su bili u isto vreme na istom mestu i niko ne priča o ovome? WTF!” Na slici možemo videti da pevači nemaju nikakav kontakt, a znamo i da nisu zajedno došli na ovaj događaj, već da je susret bio slučajan. Ali to nije sprečilo fanove da preplave twitter teorijama o ponovnom okupljanju benda, pogotovo zbog nedavnog povratka još jednog poznatog boy benda, Jonas Brothers.

Šansa za povratak One Directiona postoji, ali ne znamo da li će se momci složiti da se ponovo okupe, s obzirom da svaki od njih sada uspešno gradi solo karijeru, ali Famoza se nada da će momci nekada u budućnosti ponovo zapevati zajedno!

Autor: Famoza.net 

Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Aleksandra nam šalje kviz o muzici One Directiona!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.