Tini predstavila naslovnicu svog novog albuma, odmah stigla podrška “Violetta” ekipe!

Klupko se odmotava! Nakon što smo saznali da će Martina Stoessel izbaciti svoj novi album “Quiero Volver” 12. oktobra, Tini nam je sad prikazala i njegovu naslovnicu, a sve je to dobili o pažnju američkih medija!

Kako piše Just Jared, Tini najavljuje da će ovaj album za razliku od prvog imati mnogo naglašenije latino ritmove. “Neverovatno mi je da pevam taj žanr”, priča ona. “Odrastala sam uz ovu muziku i zato samo odlučila da mi takav bude ovaj album, ma šta drugi govorili.” Album je inače već u pretprodaji ali je nažalost veoma skup, pa mu cena u Nemačkoj iznosi čitavih 18 evra.

Tini je naravno ubrzo dobila i podršku od svojih kolega iz “Violette” – među prvima se javio Facundo Gambande koji je poslao čestitke i poručio da je voli, a onda se oglasila i Cande Molfese rečima, “Bomba Stoessel”!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sebastián Yatra o Tini Stoessel: Uvek ću je voleti!

5 thoughts on “Tini predstavila naslovnicu svog novog albuma, odmah stigla podrška “Violetta” ekipe!

  1. Yo solo quiero volver… 💜 Samo želim da se vratim u vreme kad ni prvi solo album nije bio u planu #Violetta 😢

  2. Naslovnica je super!Album je sve bliže i čim je bliže sve sma nestrpljivija!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.