Tini Stoessel: Jasno mi je da mi je “Violetta” donela nešto jako posebno!

Martina Stoessel gostuje na stranicama novog izdanja časopisa Clarin a jedna od nezaobilaznih tema je bio i njen novi album. Takođe, to je bila prilika da malo više saznamo o tome kako Tini vidi sebe u svetu muzike.

Upitana da objasni zašto misli da je toliko popularna, ona kaže, “Nisam tačno sigurna šta se dešava. Istina je da to ima snažne veze sa ‘Violettom’ koja je bila jako uspešna širom sveta. Zahvaljujući turneji i šou, imala sam više kontakta sa mladima i naša veza je nakon toga nastavila da jača na društvenim mrežama. Kad sam odlučila da postanem pevačica, oni su odlučili da ostanu uz mene i ne mogu a da to ne cenim. To što me vole kao prvog dana mi je neverovatno. Pokušavam da to iskoristim na najbolji način.”

Tini se nada i da će se fandomu ali i široj publici dopasti novi album. “Prvi album i ovaj su kompletno različiti. Pesme su nastale od nule i uskoro ćete ih čuti. Naravno, i dalje sarađujem sa istim ljudima kao na prvom albumu ali ovo je nešto skroz novo”, ističe ona.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Elma nam šalje svoj Instagram posvećen Martini Stoessel!

4 thoughts on “Tini Stoessel: Jasno mi je da mi je “Violetta” donela nešto jako posebno!

  1. I ona je nas naučila dosta toga i zaslužuje našu podršku💜 Jedva čekam novi album, jer će biti zanimljivo čuti Tini kroz potpuno drugačije pesme😊

  2. Naravno da je volimo od prvog dana, pa još uvijek☺ Album će sigurno biti fantastičan😀

  3. Svaki dan je volim sve više, i nekako što sam sve starija ona mi je sve bitnija, iako fanovi obično zaborave svoje omiljene zvezde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.