Tini Stoessel: Sve je dogovoreno, snimam novi album u februaru!

Tini Stoessel: Sve je dogovoreno, snimam novi album u februaru!

Martina Stoessel za vikend će nastupiti na jednom muzičkom festivalu u okviru priprema za svoju svetsku turneju, a ona je u razgovoru za Clarin otkrila da je to ne sprečava da radi na novoj muzici! Tini tako otkriva da će već od februara krenuti da snima svoj treći studijski album, što je pravo iznenađenje!

“Idem u Los Anđeles u februaru da bih počela sa stvaranjem novog albuma. Videćemo kako će to izgledati sa ovim trećim”, priča ona za Clarin. Tini ističe i da se neće odreći pesama na engleskom ni na njemu. “Radim za američkog izdavača, pa zato pevam na dva jezika iako je na drugom albumu dominirao španski. Ja i dalje volim da pevam na engleskom. Ja pripadam generaciji koja je odrastala uz muziku na tom jezikom, tako da mi je to skroz prirodno.”

Tini kaže da joj je najveći problem kad mora da žonglira između puno projekata. “TV snimanja uzimaju puno vremena, pa ako radim nešto za TV, ne mogu da radim bilo šta drugo. Ako radim još nešto, budem preumorna. Ne volim da stvari radim napola”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza kviz: Koliko poznajete "Got Me Started" turneju?

3 thoughts on “Tini Stoessel: Sve je dogovoreno, snimam novi album u februaru!

  1. Vau!Jedva čekam!Primila se posla ozbiljno.Samo što će taj album tek iazći za godinu dana sigurno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.