“Šta?”: Martina Stoessel u čudu, pao rekord po brzinu stizanja do milion pregleda!

Martina Stoessel objavila je u petak spot za “Te Quiero Mas” a on je naišao na toliko dobar odziv da je Tini po prvi put uspela da za manje od 24 časa pređe milion pregleda!

Ova veoma impresivna brojka je dostignuta za samo 22 časa a tempo se ne smanjuje pa je ona već na brojki od 1.5 miliona! “Štaaaa? Stigli smo do milion pregleda! Ne mogu da verujem!!!! Hvala vam, hvala vam, hvala vam” napisala je Tini na svom Twitteru. Ovo su brojke koje bi bile vrlo ohrabrujuće i za mnoge američke mlade zvezde a kamoli za devojku iz Latinske Amerike koja još uvek nema ni približno dobru podršku medija. Ovo je ujedno i rekord za Argentinu jer niti jedna zvezda iz ove zemlje nikad nije tako brzo došla do miliona pregleda!

I start prodaje pesme obećava što nam govori da se fandom Tinista zaista brzo uvećava! “Te Quiero Mas” se već nalazi na listama najprodavanijih pesama širom Evrope i Južne Amerike a s obzirom da Tini već priča kako bi volela na novu turneju, očigledno je da ćemo 2018. godine imati novu šansu da je vidimo!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  BRAVO Otto nagrade: Martina Stoessel ispred Selene Gomez, izabrana za najbolju mladu pevačicu sveta!

17 thoughts on ““Šta?”: Martina Stoessel u čudu, pao rekord po brzinu stizanja do milion pregleda!

 1. Famozooo molim vas prenesite organizatorima da M&M idu na turneju ako mogu da dodju kid nas… Pliiiz ti mi je najveca zelja

 2. Draga Famozo, Sabrina Carpenter juce je obavila njen novi spot za njenu novu pesmu ,,First love "koju je snimila sa We Are lost kings" !!

 3. Čestitam? Ali to je zasluženo, ne treba da se čudi, pjesma je stvarno predobra

 4. Pjesmu sam barem poslusala 15 puta,nevjerovatna je(i Tini i pjesma?)!??

 5. Svaka joj cast,to je veliki uspjeh za nju ali i za Tiniste,ali nije jedina koja je presla za 22 casa milion pregleda jer je i Soy Luna za pjesmu I ve got a feeling presla za 20 casova milion pregleda.

   1. Da, upravo sam to htela da napišem, mislim da je mislila na solo izvodjače.

  1. Slazem se sa " Tinista" jer su pored Soy Lune i druge serije prestigle takvu brojku na primer Patito , Violetta i jedna serija zaboravila sam ime mislim da Maite glumi u njoj tako da je Famoza mislila na solo izvođače

 6. OVO JE NAJBOLJA PJESMA OD TINII UBJEDLJIVO,NMG DA JE PRESTABEM DA SLUSAMM??????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.