“Tini – jedinstvena na svetu”: Martina ponosna na svoju naslovnicu!

Martina-Stoessel-Cosmopolitan

Martina Stoessel doživljava kao veliku čast to što se našla na naslovici novog izdanja časopisa Cosmopolitan a sad je na svom Instagramu objavila i kako izgleda na njoj!

Tini možemo videti kako pozira s velikim osmehom u rekli bismo vrlo opuštenom izdanju a naslov koji prati njen editorijal glasi: “Tini Stoessel – zlatna devojka priča o budućnosti. I ljubavi!

11881745_875306982565256_1405466387_n

Martina je objavila i jednu sliku iz samog editorijala gde su uvodne reči: “Tini Stoessel – jedinstvena na svetu. Spontana i zabavna, upoznajte devojku iza lika kog glumi.” Ako se to pitate, iako časopis Cosmopolitan izlazi i kod nas, ova naslovnica verovatno je rezervisana samo za argentinsko izdanje časopisa ali potrudićemo se da objavimo fotke i sam intervju, kad on bude objavljen!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mateja nam šalje veliki kviz o Martini Stoessel!

8 thoughts on ““Tini – jedinstvena na svetu”: Martina ponosna na svoju naslovnicu!

    1. Ima da, ali drugačija je naslovnica totalno i teško da će je staviti na naslovnicu u sledeći broj. Možda ostave intervju ali i to nije sigurno.

  1. Kako se zove organizator koncerata koji pokušava da dovede mlade zvezde,ako smem da znam?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.