Koliko liče: Martina Stoessel objavila sliku svoje mame!

11265442_1200788556605083_276655725_n

Ovih dana u njenoj Argentini obeležava se dan majki a Martina Stoessel proslavila ga je objavljivanjem fotke svoje mame na koju neverovatno liči!

Uz fotku koju vidite Tini je napisala: “Svakog dana mog života volim te iz dna duše mama”. Mariana i Martina praktično imaju ista usta, iste oči i iste obraze pa nema sumnje od koga je mlada glumica i pevačica nasledila svoju lepotu. Tini često ima izlive nostalgije i čezne za običnim životom a to osećanje nedavno je podelila i sa svom fandomom kad je na Instagramu objavila: “Moj brat svira u svojoj sobi i govori mami da smo gladni. Tata gleda televiziju a ja pričam sa mojim društvom koje je uz mene čitav život. To su najlepše stvari na svetu, kad sam kući.”

Martina i “Violetta Live” ekipa trenutno su u Belgiji a turneju privode kraju 1. novembra kad će se ona vratiti na Siciliju radi snimanja “Tini” filma.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Potrebno 50.000 poena: Naši Tinisti su pokrenuli akciju za dovođenje Martine!

9 thoughts on “Koliko liče: Martina Stoessel objavila sliku svoje mame!

  1. SELENA AND ARIANA POGLEDAJ SPOT TAKI TAKI GDJE PEVA SELENA I VIDJECES DA RUZNO PJEVA A TINI I MARIANA LICE ALI TINI JE LEPSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.