Turneja na vidiku: Selena Gomez zvanično završila svoj novi album!

Tri godine Selena Gomez odlaže izlazak svog novog albuma, često zbog brojnih zdravstvenih problema, ali i želje da ne žuri sa tim. Dolazeći na premijeru svog filma “The Dead Don’t Die”, Selenita je u izjavi za medije rekla ono što smo odavno hteli da čujemo, a to je, “Konačno je gotov.”

Naravno, to što je album završen ne znači da će on prodaji biti u naredni par dana ili nedelja. Ostaju poslovi planiranja singlova i promocije, kao i traženje odgovarajućeg datuma, a sve to može da potraje, naročito ako Sel ima druge obaveze. Mi se nadamo da će on izaći najkasnije na jesen!

Kad je reč o turneji, mnogo ohrabruje to što Sel izgleda zdravo i raspoloženo, pa verujemo da ima snage za jedan takav napor. Dovesti Selenu biće veliki izazov, ali ona je apsolutno vredna svakog truda!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Famoza music chart #20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.