Klupko se odmotava: Tini glumi u naslednici “Violette!”

Od ranije znamo da se Martina Stoessel vraća na Disney, ali ništa drugo zvanično nije saopšteno, sem da će se ona pojaviti u 10 epizoda jedne serije. Kako stvari stoje, reč je o novom projektu latinoameričkog ogranka kompanije, a velika simbolika je to što je u pitanju serija koja je naslednik onoga što je praktično započela “Violetta”.

Kako danas navode lokalni mediji u Argentini, ni Tini ni Sebastian Yatra koji je takođe deo ovog projekta ne žele bilo šta da komentarišu, ali zvaničnici Disney LA već su potvrdili njihov angažman. Mnogi veruju da je potpuno jasno o čemu se radi, a to je da će oni glumiti u dugoočekivanoj naslednici “Violette” i “Soy Lune”, odnosno seriji “Bia” koja će se emitovati od 2019. godine.

Ugovor na deset epizoda verovatno ne znači da se Tini neće pojavljivati i kasnije, a biće jako interesantno videti koga će ona glumiti. Ona se verovatno neće pojavljivati glumeći samo sebe (kao što je to uradila u “Soy Luni”), jer bi zaista bilo neobično da tumači sebe u čak 10 epizoda. U svakom slučaju, snimanje mora krenuti tokom ove zime (ne zaboravite da su u Argentini obrnuta godišnja doba), tako da će sve brzo biti poznato!

Autor: Famoza.net

Foto:  Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Klupko se odmotava: Tini glumi u naslednici “Violette!”

  1. Hej Famozo, ne želim da smaram i znam da ovo nije vezano za temu ovog članka ali poslala sam vam blog još početkom mjeseca ali još niste ništa odgovorili. Najvjerovatnije sam za neki blog čekala više vremena da se objavi ali sada ih nema previše tako da mi se čini da je prošlo previšeee vremena od kada sam ga poslala. Uglavnom, htjela sam vas pitati da li ako prođe još neko vrijeme a da ga ne objavite da li ga trebam opet pisati i slati ako se nekim slučajem desila greška oko njegovog slanja

  2. 5. decembra
    Znam, nije baš previše ali se meni čini da jeste. Baš sam sada gledala da sam za jedan blog čekala skoro mjesec dana. Tako da ustvari i nije puno😅

  3. Bez obzira sto nece glumiti glavnog lika vjerujem da ce biti najdominantnija😊😘

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.