Senzacija: Tini snima novu seriju za Disney!

Zauvek Disney devojka! Martina Stoessel se nakon upečatljive uloge u Disneyjevoj seriji “Violetta” vraća ovoj televiziji sa novim projektom koje verujemo da su već uveliko obradovali sve njene fanove koji je duže vreme nisu videli na malim ekranima!

Tini smo upoznali kroz ulogu Violette u istoimenoj Disneyjevoj seriji 2012. godine i nakon tri sezone serije koja se završila 2015. godine u Argentini i nešto kasnije u ostalim delovima sveta, a kako je pevačica i glumica želela da čitavo to poglavlje završi na jedinstven način, snimljen je i film “Tini: El Gran Cambio de Violetta” u produkciji Disneyja. Martina je u toku 2016. započela solističku karijeru gde se posvetila pevačkoj karijeri, međutim nikad nije izostavila da je gluma njena druga ljubav.

Nakon uspešne prve svetske turneje pod nazivom “Got Me Started”, pevačica je ove godine predstavila drugi album “Quiero Volver” čiji naziv nosi i nova svetska turneja koja je planirana za narednu godinu, ali izgleda da je Tini spremila još jedan projekat za predstojeću godinu! Kako prenosi jedan argentinski medij, Tini će za Disney spremiti kraću seriju od deset epizoda, a njoj će se pridružiti i kolega iz Kolumbije, Sebastian Yatra!

Autor: Famoza
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Uzbudljivi dani za Jorgiste: Jorge otvara koncerte Sebastiana Yatre, snimio novi spot!

4 thoughts on “Senzacija: Tini snima novu seriju za Disney!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.