Poslušajte: BIG BANG se konačno vratili sa svojim novim singlom “Still Life”!

Kpop grupa BIGBANG je oduševila svet svojim dugoočekivanim comeback-om. 5. aprila u ponoć, BIGBANG su objavili muzički spot za svoj novi singl „Still Life“. Kao prvo izdanje grupe za skoro četiri godine, „Still Life“ je nezaboravna numera sa toplim zvukom benda koji sadrži bezvremensku melodiju uparenu sa prelepim tekstovima. U spotu je akcenat na tok vremena tokom godišnjih doba dok se članovi prisećaju svoje mladosti.

G-Dragon i T.O.P su učestvovali u komponovanju i pisanju teksta za pesmu. Nakon objavljivanja, pesma je zauzela prvo mesto na iTunes top listama u 33 regiona. „Still Life“ je takođe bila na vrhu top-lista na glavnim sajtovima za strimovanje muzike u Koreji, Kini i Japanu kroz Melon, QQ Music i Line Music.

Očaravajući srca fanova širom sveta, BIGBANG peva: „Menjaću se više nego ranije. Dobra osoba sve više. Bolja osoba sve više i više.” Oni teše fanove tako što dele poruku da „posle kiše umesto tuge dolazi srećan kraj“.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BIG BANG

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  Solar (Mamamoo) pokazuje svoju novu stranu u intrigantnom tizeru za predstojeći solo album '容: FACE'!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.