The Weeknd se pridružio Ariani Grande u najnovijem uživo nastupu za pesmu ‘off the table’!

Ovaj mesec za Arianu Grande bio je ispunjen mnogim dešavanjima. Prvo je bila na medenom mesecu u Amsterdamu sa svojim suprugom Daltonom Gomezom. Iako je htela da uživa samo sa svojim voljenim, Ari je stigla i da se pozdravi i fotografiše sa mnogim fanovima što ih je sve oduševilo. Po povratku sa medenog meseca ona je kao najobičnija obožavatelja prisustvovala koncertu Christine Aguilere u Holivudu. Sada nastavlja sa svojim serijalom uživo nastupa, a na red je došao i duet sa The Weekndom!

Ari je na svom YouTube kanalu podelila sa fanovima zvanični uživo nastup za pesmu ‘off the table’ koju je izvela zajedno sa njenim kolegom i dugogodišnjim prijateljem The Weekndom. Pozadina je, kao i u svakom od prethodnih uživo nastupa, bila prelepa cvetna bašta, a Ari je ovog puta nosila i crnu cvetnu haljinu dok je The Weeknd bio u svečanom odelu. Ari je takođe i na Instagramu podelila par klipova nastupa kao i fotografiju sa kolegom.

”Serijal ‘Positions’ nastupa bio je toliko kreativno ispunjenje sna za mene. Potrebno je mnogo da se ovako nešto napravi i želim da se zahvalim svima koji su mi u ovome pomogli. Ovo je takva privilegija za mene.” napisala je na svom Instagramu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Ariana Grande organizuje virtuelnu žurku povodom izlaska albuma, dozvoljava fandomu čet sa njom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.