Kruže glasine da je Tini Stoessel u vezi sa jako bliskom osobom!

Prethodnog meseca bilo je potvrđeno da su se Martina Stoessel i Sebastián Yatra ponovo vratili zajedno kada smo videli sumnjive i slične slike sa istog mesta u Majamiju koje su oni objavljivali na svoje Instagram profile. Martinin kolega, Ricardo Montaner, se takođe izleteo i na Twitteru otkrio svima da su ponovo zajedno, a kasnije je pokušao da se ispravi, ali bilo je prekasno jer je fandom jedva dočekao da čuje ovakvu vest. Sada kruže glasine da je Tini u novoj vezi sa jako bliskom osobom nakon njenih objava na Instagramu!

U pitanju je gitarista i producent Pancho Cia koji je bio pored Tini još iz ‘Violetta’ dana i poznaje je više od svih. Na njihovoj zajedničkoj slici u ogledalu vidimo da joj on nosi ružičastu tašnisu dok ona isprobava naočare. Kasnije su ih fanovi i fotografisali na zajedničkom ručku što podiže oš veće sumnje da su zajedno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Marta Denić

Marta Denić je urednica portala Famoza.net. Obožava svet pop kulture i poznatih ličnosti, a rad na Famozi joj omogućava da mu se što više približi. Studira španski jezik i hispansku književnost na Filološko-umetničkom fakultetu u Kragujevcu. Strani jezici su njena strast i jednog dana želi da proputuje svet i upozna različite kulture.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Šta najviše mrzim kod sebe

One thought on “Kruže glasine da je Tini Stoessel u vezi sa jako bliskom osobom!

  1. Iskreno, ne verujem da su zajedno. Mislim da su oni su samo jako jako bliski priljatelji i da se ponašalju kao da su porodica 🙂 Nemam ništa protiv Panchita, naprotiv, jako mi je drag, ali smatram da su glasine suvišne.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.