Kim Kardashian se ne dopada ideja da Kendall nabavi pištolj: Ne želim da se moja deca motaju oko oružja!

Kendall Jenner se, navodno, oseća jako nezaštićeno ovih dana i razmišlja da nabavi sopstveni pištolj ali Kim se to uopšte ne bi svidelo.

„Kendall i ja smo pričale i ona se oseća jako ugroženo ovih dana, znate, devojka živi sama a svaki dan ima osećaj da je neko uhodi, zato je počela da razmišlja o tome da nabavi pištolj. Šta bi bilo da joj je neko upao u kuću?“ pita se Khloe Kardashian, dok Kim dobacuje da to nije dobra ideja. „Pa, za to treba da ima obezbeđenje a ne pištolj. Kako možeš da pucaš a boriš se tri prema jedan, ili ako upadne još napadača, to jednostavno ne ide“ tvrdi Kim.

Kim se najviše boji da bi oružje moglo da padne u ruke njene dece i to je još jedan od razloga što se ne slaže sa Kendallinom odlukom – „Ne osećam se prijatno kad pomislim na to. Ne želim da se moja deca motaju oko pištolja, kako bi izgledalo da dovedu kući drugare i da znam da je negde u kući oružje?“ razmišlja ona sa strepnjom.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kim Kardashian

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Šta Kendall Jenner jede da bi bila tako vitka?

One thought on “Kim Kardashian se ne dopada ideja da Kendall nabavi pištolj: Ne želim da se moja deca motaju oko oružja!

  1. Slažem se sa Kim, ali ipak obezbeđenje treba plaćati svaki mjesec/sedmicu/dan(zavisi) dok pištolj jednom platiš i to je to, ali mislim da svake godine moraš platiti to da imaš pištolj ili ti ga oduzmu(policija) nisam sigurna u ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.