Nervozna: Kim Kardashian dočekuje četvrtu bebu za par nedelja!

Porodica Kardashian West će dobiti još jednog člana vrlo brzo! Kao što smo ranije već imali priliku da pišemo, Kim Kardashian i Kanye West će uskoro postati roditelji po četvrti put, zahvaljujući novoj surogat majici koju su nedavno unajmili, a izgleda da se Kim poprilično priprema za novu bebu u kući koja samo što nije stigla, čijim povodom su organizovali i zabavu proteklog vikenda!

Fan stranice redovno objavljuju sav materijal koji nalaze na društvenim mrežama omiljenih zvezda, kao i ono što nađu na profilima bliskih prijatelja tih zvezda, što je ovog puta bio slučaj sa snimkom koji je okačila jedna Instagram fan stranica o Kim. U videu možemo čuti Kim kako govori da je uspaničena zbog dolaska nove bebe. “Dakle, zato što sam poludela i beba stiže za dve nedelje, pomislila sam kako bi bilo bolje imati malu proslavu, nego poslovni sastanak,” rekla je Kim gostima. “Trajaće samo deset minuta, ali pomislila sam da će biti kul za nas,” dodala je ona.

North se ludo zabavljala, čak se vukla zakačena Kim za nogu, dok je ostatak gostiju učestvovao u predlaganju imena za novo dete, koje će inače biti dečak. Kim je podelila i ovogodišnje planove za E! News, gde ćemo čuti da stvarno ima nameru da odmori. “Želim masaže, ceremoniju čajeva sa kristalima, kao i da popijemo piće na ovoj proslavi dobrodošlice nove bebe,” zaključila je Kim, a onda i dodala da je čula da su roditelji četvoro dece ujedno i najsmireniji.

Pročitajte još  Da li je moguće da North West (7) ovoliko dobro slika?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kim Kardashian

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Nervozna: Kim Kardashian dočekuje četvrtu bebu za par nedelja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.