Već zarađuju novac od njenog rada: Taylorina bivša izdavačka kuća objavljuje novo izdanje njenog starog singla!

Ako među postovima Big Machine izdavačke kuće tražite reči hvale za Taylorine aktuelne singlove „You Need To Calm Down“ i „ME!“, definitivno niste na pravom mestu, jer ove dve pesme Taylor je radila za Republic Records. Ipak, čak i ako izuzmemo činjenicu da je Big Machine prodat Scooteru Braunu koji je poznat kao „neprijatelj“ Tay, Big Machineu se jako isplati da promoviše njene stare singlove!

S obzirom da Scooter Braun kao novi vlasnik kuće Big Machine zarađuje novac od Taylorine stare muzike, njemu ide na ruku da ponovo promoviše njene stare singlove, pa je Big Machine juče objavio da vraća u prodaju limitiranu seriju ploča Taylorinog singla „Teardrops On My Guitar“ koji je objavljen pre čak 13 godina, na samom početku Tayine karijere. Kolekcionari ploča već su bili u prilici da kupe limitiranu seriju ploča Tayinog prvog singla ikada, „Tim Mc Graw“, a od njihove prodaje ponovo zarađuje Scooter Braun.

Reakcije Swiftieja nisu nimalo lepe na ovaj novi gest Big Machinea, i ne čini nam se da će fandom kupovati njihovo novo izdanje koliko god ga želeo, jer su svi i dalje besni što neko drugi zarađuje od Taylorinog rada, tako da je objava ubrzo bila preplavljena uvredljivim komentarima, toliko da je Big Machine morao da isključi komentare.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Najčudniji intervju ikad: Tom Hiddleston jedva preživeo ispitivanje o Taylor Swift! (video)

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Već zarađuju novac od njenog rada: Taylorina bivša izdavačka kuća objavljuje novo izdanje njenog starog singla!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.