Taylor Swift dobila dozvolu da peva stare pesme, ali neko i dalje laže!

Drama je izgleda završena, barem na kratko! Nakon što je Taylor Swift nedavno objavila kako joj je zabranjeno da peva svoje stare pesme na American Music Awardsu prestojećeg vikenda, krenuo je rat saopštenjima gde su obe strane optuživale jedna drugu za laži. Ipak, bura će se sad barem malo stišati.

Taylorin nekadašnji prijatelj i šef izdavačke kuće Big Machine Records koja je sad u vlasništvu menadžera Scootera Brauna, Scott Borchetta, potvrdio je da je sklopljen dogovor po kome izvođači smeju da pevaju svoje pesme uživo, kao i da se ti nastupi repriziraju. Po njegovim rečima, to se odnosi i na American Music Awards. U saopštenju se takođe još jednom sugeriše da je Taylor slagala javnost, jer se kaže i “Treba istaći da izvođačima ne treba odobrenje muzičke kuće da bi pevale pred TV kamerama. Muzičke kuće moraju da daju svoj pristanak samo u slučaju da se planira dalje prodaja zvučnog i video zapisa.”

Interesantno, American Music Awards ogradio se od ove izjave, pa u njihovom saopštenju stoji da se oni nisu ništa dogovarali sa Big Machine Records, već da je sve u rukama Taylor Swift i njenog menadžmenta koji će doneti konačnu odluku. Time je praktično poručeno da Scott Borchetta uopšte nije doneo odluku u saradnji sa AMA već je taj deo priče izmislio! Taylor na sreću ima dovoljno vremena da se pripremi nezaboravan nastup, ali i dalje ostaje misterija o čemu se ovde tačno radi! Mediji su prethodnih dana pisali i o tome da Scooter Braun zapravo ljut na Scotta Borchettu koji ne ume da vlada situacijom, pa je naložio da se stvari što pre izglade. Taylor ipak i dalje tvrdi da joj Scooterova kompanija duguje na milione dolara kao i da je on u nefer uslovima kupio prava na njene pesme. Jedno je jasno – jedna od strana ne govori istinu!

Pročitajte još  Genijalan potez: Kako je Taylor Swift ponovo ubedila Swiftieje da njena nova muzika stiže za par dana?

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.