Scooter Braun tvrdi: Taylor Swift laže i duguje nam milione!

Najvažnija stvar u svakom sukobu jeste da uvek saslušate obe strane, a nakon lavine optužbi koje je iznela Taylor Swift, tvrdeći da ne sme da peva svoje stare pesme na ovogodišnjem American Music Awardsu, konačno se oglasio Scooter Braun ali i šef njene nekadašnje muzičke kuće, Scott Borchetta. Njih dvojica tvrde da ništa od onoga što Taylor priča ovih dana nema veze sa istinom!

Naime, oni su izdali saopštenje u kome kažu da ne mogu da se povrate iz šoka, jer je Taylor izgovorila brdo laži. “Nikad nismo rekli Taylor da ne sme da peva svoje stare pesme na American Music Awardsu niti smo blokirali njen Netflix special”, stoji u saopštenju koji su zajednički uradili Scott i Scooter, a onda dodaju, “Činjenica je da mi ne možemo da je sprečimo da peva sve i da to hočemo! Otkako je Taylor otišla od nas, mi bukvalno ispunjavamo sve njene želje da koristi svoje stare pesme.

To nije sve, jer dvojac kaže da se Taylor ponaša bahato i da odbija da im isplati novac koji im duguje. “Ona nam duguje milione po ugovorim” piše u tekstu. “Iako smo dali sve od sebe da pronađemo rešenje kojim će svi biti zadovoljni, Taylor je napravila odluku da jednostavno laže svoj fandom i time ugrozi naše živote. Taylor, to što ti pričaš nije istina. Mi te samo molimo za razgovor. Kad se to desi, videćeš da te poštujemo i očekumemo. Do danas nije prihvatila nijedan poziv za razgovor. Hajde da to stane”, stoji u zaključku.

Odmah nakon ovoga, oglasio se Taylorin tim koji u svom saopštenju kaže da Scooter duguje Taylor 7,9 miliona dolara, kao i da je njoj 28. oktobra pismenim putem zabranjeno da peva svoje stare pesme, čega se Taylor i pridržavala kad je nedavno pevala u Kini. Ostaje samo da se nadamo da će istina izaći na videlo i da ćemo dobiti odgovor zašto se sve ovo dešava.

Pročitajte još  Famoza music chart #178 - Glasajte za sve pesme koje volite!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Scooter Braun tvrdi: Taylor Swift laže i duguje nam milione!

  1. Desava se zato sto su dve spodobe gladne za novcem i zele da ponize jednu uspesnu zenu. I ne duguje joj samo skuter, vec citav big machine, ukljucujuci i skota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.