Predivan rođendan: Demi napunila 27 godina!

Demi Lovato napunila je 27 godina, a taj dan je rešila da obeleži u društvu svog menadžera Scootera Brauna i Ariane Grande. Ovo novo neobično društvo koje Demi sada naziva drugom porodicom, pomoglo joj je da proslavi svoj rođendan na nezaboravan način.

U ponedeljak uveče Demi je prisustvovala koncertu Ariane Grande, a pre nego što je Ari izašla na scenu Demi je učestvovala u tradicionalnoj molitvi pred koncert, nakon koje su joj svi čestitali rođendan, a Ari joj poletela u zagrljaj.

Nakon završetka koncerta, nastavili su proslavu sa tortom i svećicama, a pesmicu su morali da pevaju čak dvaput, a ni tada Scooter nije uspeo da ih snimi lepo. Demi je to podelila na svom Instagramu i zahvalila im se svima na divnoj proslavi. “Oni su mi bukvalno pevali rođendansku pesmu dvaput i Scooter je I DALJE zaboravljao da pritisne snimanje. Arianina faca je sve i ovaj video je savršen delić onoga koliko je moj rođendan bio srećan i divan ove godine. Jako sam srećna. I volim svoju novu porodicu. Hvala vam ljudi, volim vas”.

Pročitajte još  Istina ili laž? Jovana nam šalje svoj kviz o Ariana Grande!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.