Taylor Swift iznenadila Switieja na Instagramu, on je pozvao na maturu! (video)


Najbolje stvari događaju se onda kada se najmanje nadamo, a to se dogodilo još jednom Swifieju kojem je Taylor gledala live prenos na Instagramu i u potpunosti je bila iznenađena njegovim plesnim veštinama!

Swiftie po imenu Dayton Modderman je prošle godine postavio jedan video na Youtubeu u kojem je iskombinovao razne kadrove mesta i stvari koje voli da radi, a ujedno i pesme Taylor Swift u nadi da će ona primetiti njegov rad. Mnogi nisu verovali da će mu se želja ostvariti i baš zato kada se najmanje nadao sama Tay je gledala njegov live na Instagramu gde je on izvodio koreografiju za pesmu “Look What You Made Me Do”.

Njegova koreografija ju je oduševila, pa je prokomentarisala da će to biti zvanična koreografija za tu pesmu na turneji! Dayton nije mogao da sakrije oduševljenje pa joj je poručio da je mnogo voli, da je ona prelepa osoba i da je zadivljen njenim čvrstim karakterom. Pokazao joj je sliku sa njom koju drži u sobi i odlučio je da je pozove na njegovu maturu koja će biti održana 27. aprila ove godine.

Dečak nije izostavio ni Taylorinog dečka, Joe Alwyna kojeg je upitao za dozvolu i zamollio ga je da dovede Tay na njeogvu maturu. Iako ovo zvuči neverovatno i skoro nemoguće, Taylor je puna iznanađenja, pa nas ne bi iznenadilo da se pojavi i na maturi. Koju zvezdu biste vi pozvali na svoju maturu?

Pročitajte još  Napokon: Karlie Kloss progovorila o prijateljstvu sa Taylor Swift!

https://www.youtube.com/watch?v=CZOcbVNs7Oo

Autor: Famoza.net
Foto: Screensot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Taylor Swift iznenadila Switieja na Instagramu, on je pozvao na maturu! (video)

  1. Ja bih na maturu pozvala Maika Zirbesa, Branka Lazića, Georgiosa Printezisa ili Jamesa Feldeina… Najuži izbor..😂😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.