Objavljena bolesna pisma progonitelja Taylor Swift, pretio da će čitavu porodicu lišiti života!

Taylor Swift je monstruozno jaka kad je reč o njenom psihičkom zdravlju. Kao da nije dovoljno to što je mediji progone, povremeno se pojavljuju i ludaci koji imaju ozbiljnu nameru da naude njoj ali i svima koje ona voli. Poseban slučaj je ipak Frank Andrew Hoover koji je njenom tati Scottu slao zastrašujuće poruke.

Kako prenosi TMZ, pisma su slata od maja 2015. do oktobra 2016. godine a on je na kraju osuđen i to tako da do kraja života ne sme da priđe Taylor na manje od 150 metara. U suprotnom, odmah će biti uhapšen! Ovako drastična kazna i ne čudi kad vidimo sadržaj nekih od pisama.

U jednom od njih ovaj očigledno poremećeni čovek navodi, “Odlučili smo da ćemo u jednom danu pobiti sve članove porodice Swift jer ne možemo da izdržimo taj virus koji širi tvoja ćerka”. Čak i kad je dobio sudsku zabranu on je Taylorinom tati poručio da neće odustati. “Bez obzira na zabranu, ja moram da nastavim sa ovim jer nemam drugi životni put”, rekao je on ali na sreću nije ostvario pretnju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Priča se: Taylor Swift želi da se skrasi, kupuje kuću od 42 miliona blizu Joea Alwyna?

2 thoughts on “Objavljena bolesna pisma progonitelja Taylor Swift, pretio da će čitavu porodicu lišiti života!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.