Konačno u njenim rukama: Taylor osvojila svoju prvu Icon Award!

Taylor Swift može da se pohvali mnogobrojnim nagradama koje je kroz godine osvajala. Sve njene Grammyje bilo bi teško prebrojiti. Teško je setiti se muzičke nagrade koju ona već ne poseduje, ali Icon Award je jedna od takvih. Međutim, ove godine je uspela da osvoji i Icon Awards!

Kako kaže FOX u zvaničnoj izjavi, Tay je jedna od najuspešnijih umetnica decenije, sa sedam studijskih albuma, milione fanova i sjajnim pozitivnim uticajem na svoje fanove. Icon Award je inače nagrada koja se dodeljuje u okviru Teen Choice Awards dodele nagrada, a Tay je nominovana u još sedam kategorija, među kojima su Choice Female Artist, a nominovani su i Swiftyji kao Choice Fandom.

Za Teen Choice Awards možete glasati na sajtu https://teenchoice.votenow.tv/ , a emitovanje će biti 12. avgusta u 2 popodne po našem vremenu.

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Dijana ima super ideju za kviz: Prepoznajte singlove Taylor Swift pa njihovom omotu!

2 thoughts on “Konačno u njenim rukama: Taylor osvojila svoju prvu Icon Award!

  1. Voljela bih da glasam, ali naravno glasanje u Crnoj Gori nije dostupno, kakvo je stanje u ostalim zemljama regiona?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.