Tata Gigi Hadid nam se smeje u lice: Ona je sav novac zaradila sama!

Slavni su nekad totalno operisani od realnosti, ili jednostavno vole da lažu. U tu priču savršeno se uklapa Mohamed Hadid, otac slavne manekenke Gigi Hadid. Iako on ima razloga da bude ponosan na uspešnu karijeru svoje ćerke, priča o tome kako je ona sama stekla svoje bogatstvo je na nivou bajke za malu decu. Kako on tvrdi, Gigi nikad nije uzela ni dolar od njena da bi ostvarila svoje uspehe.

Mohamed je tako na svom Instagram profilu objavio poruku u kojoj je naveo 20 stvari koje verovanto ne znamo o Gigi. On je tako otkrio da je ona bila model još kao beba, da se takmičila u odbojci, da je ambasador Unicefa, ali i da je sama stekla svoje bogatstvo! “Ona je sve sama stvorila, nije uzela dolar od porodice”, bila je rečenica koja je ipak mnoge razbesnela.

Ukratko, Mohamed tvrdi da je Gigi stekla bogatstvo od 10 miliona jer je jednostavno sposobnija od nas, i da drugi razlog ne postoji. Ipak, mnogi ovo doživljavaju kao ismevanje nas obični smrtnika, jer Mohamed Hadid ima bogatstvo koje se procenjuje na oko 200 miliona dolara! To samim tim znači da je Gigi odrastala okružena neverovatnim bogatstvom, a da su njeni roditelji mogli da joj priušte najbolje učitelje i sve drugo što novac može da kupi.

Pročitajte još  Saznajte šta Lodo kaže o dolasku u Srbiju i osvojite CDove Ari, Demi, Biebsa i Ellie! Famoza TV #17

Druga stvari je što su Mohamed i njena mama Yolanda Hadid ekstremno popularni, a mama joj je čak bila i manekenka tako da ima tonu veza u poslu kojim joj se bavi ćerka! Ovo isto govore i drugi koji su komentarisali Mohamedovu objavu, prenosi Daily Mail.

“Ona sve sama stvorila? Pre se radi o tome da je rođena privilegovana”, napisao je neko i brzo dobio 200 lajkova. “Ona sve sama stvorila? Njena mama je model, a to je jedini razlog što su i Gigi i Bella dobile ugovore. Ti si sa druge strane bogatun koji je gradio vile svuda po Los Anđelesu… ona je rođena u parama čoveče”, dodao je neko drugi. Pritom, svi ističu da ne krive Gigi zato što je rođena bogata, već ovu glupu priču njenog tate koja vređa zdrav razum.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Gigi Hadid

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Neprijatno iskustvo: Gigi Hadid opljačkana u omiljenom letovalištu Balkanaca!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.