Drastična promena: Selena Gomez ponovo plavuša!

Selena Gomez je poznata fatalna brineta, čija kosa je vrhunskog kvaliteta – za njom se okreću i kad vide njene prirodne lokne! Sel ima pesmu “As a Blonde” koju je snimila još u svojoj najranijoj mladosti i u njoj se pita kakav je život kada si plavuša, da li je lakši i da li plavuše više uživaju u životu. Mnogo godina nakon te numere, ona je zaista isprobala život plavuše i bila opsednuta tom bojom kose, pa je pričala i da se nikada neće rešiti te boje, ali je nedugo zatim prešla na brinetu. Imamo dobre vesti za fanove njene plave kose, jer Sel se ovih dana ponovo vratila tom stilu!

Naime, Sel je svoj novi izgled predstavila na profilu svoje linije kozmetike Rare Beauty, a na selfiju koji je objavljen vidimo da je promenila lični opis jer je svetlija nego ikada! “Novi izgled. Moraću da promenim Rare Beauty nijanse rumenila i karmina sad” našalila se Sel, jer plava kosa zahteva skroz drugačije tonove! Kako vam se dopada plava Sel?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rare Beauty by Selena Gomez (@rarebeauty)

Zanimljivo je i da Sel nije jedina mlada zvezda koja je sveže prešla u plavo – nedavno je to učinila i Billie Eilish, a drastičnu promenu napravila je i Demi Lovato skrativši kosu sasvim i menjajući boje kao nekada, kad je bila na početku karijere.

Pročitajte još  Svi kažu da je bolji: Selena Gomez predstavila novi spot za pesmu "Good For You"!

Dok se brine o svojoj kozmetici, pevačica ne zapostavlja ni ljubav prema kuhinji, pa će treća sezona njenog šoua “Selena + Chef” izaći na HBO Maxu već krajem ove godine! Kao što je to bio slučaj i do sada, Sel je okupljala najčuvenije kuvare širom sveta da joj pomognu da napravi jelo, a sve se radi u humanitarne svrhe – već je skupljeno oko 360 hiljada dolara za razne neprofitne organizacije u zemlji.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Drastična promena: Selena Gomez ponovo plavuša!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.