Demi Lovato se javno drogira, slavni prijatelji ustali protiv nje!

Demi Lovato nedavno je donela odluku da ponovo pije i konzumira drogu, tvrdeći ipak da u svemu ima meru. Ona je i za takozvani praznik uživalaca marihuane 20. aprila pokazala svoju ljubav prema ovom opasnom poroku, što je mnogo razočaralo i zabrinulo. Protiv njene ideje ustali su i njeni slavni prijatelji, koji ističu da je njen način razmišljanja jako štetan i opasan.

Demi se oslanja na takozvani “California sober” model, a koji podrazumeva da ona konzumira “samo” alkohol i marihuanu, ali bez nekih striktnih limita. Ona je ovu odluku donela jer se prethodnih godina javno hvalila kako je “čista”, ali nas je lagala, što je dovelo do toga da se predozirala i umalo umrla. Demi svoj novi stil života pokazala baš 20. aprila, na dan kad mnoge nezrele osobe proslavljaju spomenuti idiotski “praznik” konzumirajući marihuanu, prenosi People.

Malo je međutim onih koji veruju da Demi ume da se kontroliše, što nam je nažalost pokazala i prethodnih godina. Na to koliko je njen novi način života opasan ukazuju joj i njeni prijatelji, koji joj šalju jasnu poruku da ona zavarava samu sebe, i da će je ovakav pristup skupo koštati.

“Piti i drogirati se umereno je nešto što ne funkcioniše. Žao mi je. Ako pijete, samo ćete nastaviti da pijete još više. Ako uzmete neku pilulu, uzećete i sledeću. Ili nešto uzimate ili ne”, kaže njen mentor, legendarni Elton John. Iako se i sam u mladosti drogirao i jedva preživeo, on je već decenijama čist i izuzetno uspešan, tako da ima pravo ovo da kaže.

Pročitajte još  Šok: Demi Lovato pokazala svoj trudnički stomak!

Deminu odluku ne podržava ni njen menadžer Scooter Braun koji je očajan što ona ne želi da živi zdravo. “Demi zna da se ja ne slažem sa tim što ona radi”, pričao je on. “Ono što sam ja naučio kad je reč o zavisnosti jeste da ako pokušam da joj pomognem, samo ću je odgurnuti od sebe. Ja nju ne mogu da kontrolišem. Mogu samo da joj budem prijatelj i da se nadam kako je ona u pravu.”

Mi možemo samo da vas zamolimo da ne slušate Demi – apsolutno ničeg dobrog nema u konzumiranju droge i alkohola, a vaše telo će vam biti prezahvalno što se vodili računa o njemu već posle 30. rođendana. Štetne supstance namenjene su isključivo slabićima koji beže od stvarnosti, ali u nju pre ili kasnije moraju da se vrate. No, stvari će tad biti samo još gore po njih.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Demi Lovato

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kids' Choice Awards: Nominacije za Ari, BTS, Selenu, Shawna, Taylor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.