Samokritična Karol Sevilla: Ja sam najljubomornija osoba na svetu!

Karol Sevilla dala je veliki intervju za argentinski Infobae gde je otkrila da njenog budućeg dečka čeka pravi pakao, jer ima vrlo jak temperament!

Karol je još jednom ponovila da nema dečka, ali i da nikad nije bila stvarno zaljubljena. “Jednostavno nemam vremena, stalno radim već godinama! Toliko sam posvećena karijeri da ne mogu ni da zamislim sebe zaljubljenu; Mislim, ‘Kad ću ja to imati dečka?’ Doći će i vreme kad ću moći da se opustim, možda ću tad sresti nekog ko će me osvojiti”, ističe ona i navodi da joj treba neko ko ima isti smisao za humor, ko je lud i pun energije.

Ipak, ona kaže i da tog dečka čeka pakao jer je ona jako ljubomorna! “Uh, da ne pričam o tome. Ja sam škorpija, mislim da bih mogla da budem predsednca odruženja ljubomornih na celom svetu! Ekstremno sam ljubumorna!”, priča ona. “Ne možete to ni da zamislite! Izluđujem mamu, tatu, rođake… Brat mi se oženio, a na slikama sa venčanja možete videti da sam ljuta! Nisam bila ljuta na njegovu ženu, već to što on više neće živeti sa mnom, pa ću ga manje viđati. Ne mogu da se kontrolišem, to je jače od mene”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Karol Sevilla

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Karol Sevilla uoči prvog koncerta "Soy Lune" u regionu: Ne vozim rolere van serije!

3 thoughts on “Samokritična Karol Sevilla: Ja sam najljubomornija osoba na svetu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.