Sve zbog jedne rečenice: #Jelenaisback je svetski trend na Twitteru!

Prethodne noći na Twitteru je bila prava ludnica s obzirom da je pravo niotkuda među svetske trendove dospelo #Jelenaisback, što upućuje na to da se Justin Bieber i Selena Gomez ponovo viđaju. Kako se ispostavilo, sve je to posledica jedne jedine poruke na Instagramu!

Naime, Jeremy Bieber je objavio Jusovu sliku na svom Instagramu gde je pohvalio njegov izgled a ubrzo se pojavila i slika komentara Sel Go u kome ona kaže, “Vidimo se uskoro dragi”. To je odmah pokrenulo pravu lavinu komentara onih koji i dalje veruju da su stvoreni jedno za drugo jer je to bila jedina ozbiljna veza koju su imali u svojim životima!

Međutim, kako prenose fansajtovi, ovaj komentar je lažan, odnosno ne može se pronaći tamo gde je navodno ostavljen. Osim toga, i zdrav razum govori da Sel ne bi napisala ovako nešto! I Sel i Jus inače najavljuju da će 2017. godina biti prepuna posla za njih pa da se neće ni baviti ljubavlju!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber deli komplimente Sofiji Richie, Belieberke odmah krenule da je vređaju!

7 thoughts on “Sve zbog jedne rečenice: #Jelenaisback je svetski trend na Twitteru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.