Selenatori uzvratili na hejt: #WeLoveYouSelena dominirao Twitterom!

CnrxPZsWEAAOBZq

Selena Gomez dobila je ogroman hejt kad je u nedelju veče na Twitteru poručila kako tvitovanje ne spasava živote i da je oni koji je napadaju ni ne razumeju ali Selenatori su sad uzvratili još jače!

Pojedini mediji izvrnuli su njene reči i prikazali je maltene kao rasistu jer je odbila da heštegov podrži jedan pokret za prava crnaca iako svi zaboravljuju da ona inače ne tvituje takve stvari već se bori da kao ambasadora UNICEFa pomogne uživo. Selenatori to znaju tako da je trend “We Love You Selena” bio veoma aktivan prethodne noći pa je došao i među svetske trendove!

Fandomu je jako teško palo to što je njihova ljubimica dobijala pretnje smrću i bila nazivana svakakvim imenima pa se sad nadaju da će Sel shvatiti da je mnogo više onih koji je vole i razumeju i da će sve ovo brzo proći.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kratko ali slatko: Sel Go predstavila delić nove pesme na Snepčetu! (VIDEO)

4 thoughts on “Selenatori uzvratili na hejt: #WeLoveYouSelena dominirao Twitterom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.