“Sve postaje previše komplikovano”: Problemi u vezi Petera i Martine!

martina-arrabbiata-con-peter

Peter Lanzani i Martina Stoessel su nakon kraćeg prekida ponovo zajedno ali mladi glumac ističe kako postaje sve teže da oni održavaju kontakt jer se sve ređe viđaju.

Dok je Martina prezauzeta završetkom “Violetta Live” turneje i snimanjem svog solo albuma, Peter radio na nekoliko filmova pa se njih dvoje nalze na različitim krajevima sveta. Upravo zbog toga, glumac ističe kako njihova veza sve teže opstaje. “Sve stvarno postaje previše komplikovano. Tini je sad u Los Anđelesu i snima album. Oboje radimo, niko ne zabušava. Strpljivi smo i slobodno vreme koristimo da da pričamo preko interneta a ponekad se i vidimo.” On ističe kako ih ne brinu ni priče tabloida da njihova veza neće opstati. “To nas zaista ne dotiče. Ja sam OK, vrlo sam srećan. Verujemo jedno drugom.”

Peter kaže i kako nema nameru da se njih dvoje u skorije vreme vere ili venčaju. “Ona je jako mlada a i za mene je prerano. Uživamo i verujemo da bi bilo jako glupo da raskinemo samo zašto se ne viđamo često. U životu i ljubavi, ko ne uloži nešto, ne dobije ništa!” Ili kao što Martina kaže u pesmi “Underneath It All”: “Ja sam još uvek ona koju voliš, o kojoj sanjaš. Nedostaješ mi mnogo, ne odustajmo!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Mayin blog: Mojih top pet pjesama ove godine!

3 thoughts on ““Sve postaje previše komplikovano”: Problemi u vezi Petera i Martine!

  1. I'm still the one you love, still the one you dreaming of.

    I missing you so much, baby let's not giving up. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.