Martina Stoessel otvorila dušu o raskidu: “Vreme je da se posvetim drugim stvarima!”

11419230_392959427576957_1912962436_n

Iako su tabloidi mesecima pisali da su Martina Stoessel i Peter Lanzani pred raskidom, kao grom iz vedra odjeknulo je kad je Tini potvrdila da je to zaista istina! U razgovor za portal Ciudad.com ona je sad malo više govorila o svemu.

Martina kaže da joj nije teško da o svemu govori baš zato što su se ona i Peter prijateljski razišli jer su oboje istovremeno shvatili da jedna veza ne može da funkcioniše ako se njih dvoje skoro i ne viđaju. “Razišli smo se ali oboje to smatramo dobrom odlukom”, priča ona. “To su odluke kakve se donose u životu i sad moramo da gledamo napred i fokusiramo se na druge stvari”. Martina je trenutno u Španiji gde snima film “Tini” dok je Peter u Buenos Ajresu koji je udaljen preko 10.000 kilometara a to najbolje objašnjava zbog čega je došlo do raskida!

Po svemu sudeći, u narednom periodu Martina će se u potpunosti posvetiti svojoj karijeri. Iz Disneya poručuju da ona ima sve što je potrebno da bi bila megazveda poput Demi, Selene ili Miley kao i da će to pokazati svetu kad izda svoj album u martu mesecu i nakon toga najavi svoju svetsku turneju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Martina Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Violetta će zauvek biti deo mog života!

7 thoughts on “Martina Stoessel otvorila dušu o raskidu: “Vreme je da se posvetim drugim stvarima!”

  1. Mislim da je to dobra odluka,neke veze na daljinu neuspiju, a i on bi je mogao prevariti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.