Martina Stoessel: Jako sam srećna sa Peterom, radujem se solo karijeri!

peter_lanzani

Iako je njihova veza prošla kroz ozbiljnu krizu, Peter Lanzani i Martina Stoessel ne samo što su ponovo zajedno već tvrde kako su stvari bolje nego ranije!

Mladi glumac ističe kako im je oboma pauza prijala jer su tako shvatili koliko vole jedno drugo. “Sa nama je sve u redu. Pomirli smo se nedugo nakon njenog gostovanja u Ekvadoru. Srećni smo i uživamo.” “Sad smo jako srećni, on je najbolja stvar u životu. Osećamo se ispunjeno”, priča Martina.

Martina je još jednom istakla kako joj nije lako što više neće biti Violetta ali da se raduje novim izazovima. “Sve je pomalo tužno ali jako sam zadovoljna svime do sad i radujem se solo karijeri. Sledeća godina predstavlja novi izazov”. Kako pevačica i glumica već uveliko radi na albumu, za očekivati je da on bude uskoro spreman, nakon čega je očekuje turneja!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sandra nam šalje kviz o "Got Me Started" turneji Tini Stoessel!

5 thoughts on “Martina Stoessel: Jako sam srećna sa Peterom, radujem se solo karijeri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.