Becky G o svom napornom stilu života: Bila sam jako loše, od sad stvarno brinem o zdravlju!

Becky G kao i sve njene kolege mora jako dugo da putuje i mnogo vremena provodi po hotelima i avionima, a ovakav način života naporniji je nego što se nama čini i on ugrožava kako mentalno, tako i fizičko zdravlje, o čemu Becky upravo govori – ovakav način života uopšte joj ne prija, i sve što može da učini je da pripazi malo više na ono što joj telo govori!

„Ove godine sam postala svesnija koliko putovanje uništava moje telo. Rezultat je slaba cirkulacija krvi, dehidratacija, anksioznost, postajalo mi je sve teže mentalno da ispratim raspored, a loše spavanje je samo dodalo problem“ napisala je Becky na Instagramu.

„Bilo je momenata kad ne mogu da se sagnem i dohvatim sopstvene nožne prste koliko sam ukočena. Stvarno moram da se pobrinem za svoje zdravlje, i od sada ću se baviti zdravijim načinom života na putu“ odlučila je ona. Pogledajte i ceo njen Instagram Story o ovoj važnoj temi!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Becky G

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Becky G o svom megahitu „Mayores“: Ovakav tekst je bio planiran, ne zanima me da li ga neko pogrešno shvata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.